شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: علم بدون تقوا، کاسه زهر است و بدون شک تنها ایمان، موجب نورانیت علم خواهد شد از این رو طلاب علوم دینی می بایست علاوه بر کسب علوم حوزوی در عرصه تهجد و زهد و تقوا نیز پیشگام باشند.

به گزارش سرویس استان های مرکز خبر حوزه، نشست اخلاقی مدرسه علمیه امام صادق(ع) شهرستان بهار استان همدان با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید محمد حسینی شاهرودی، نماینده ولی فقیه در استان کردستان برگزار شد.

وی در این مراسم با ذکر این مطلب که علم و ایمان باید در یک راستا، قرار داشته باشند، اظهارداشت: بسیاری از افرادی که در طول تاریخ، دانش را بدون ایمان کسب کردند، به جای خدمت، به تخریب پرداخته اند.

وی گفت: خداوند در مکتب نورانی اسلام، همواره بر عمل گرا بودن عالمان تاکید کرده است، زیرا اگر عالمی به علم خود عمل نکند فایده‌ای برای جامعه نخواهد داشت و مورد مواخذه قرار می گیرد.

حجت الاسلام والسملین حسینی شاهرودی خاطرنشان کرد: یکی از دعاهایی که همیشه باید مورد توجه جوانان به خصوص طلاب باشد، طلب توفیق است؛ گناهانی از جمله انحرافات جنسی و قتل نفس و ظلم، را می توان از گناهانی ذکر کرد که سبب سلب توفیق می شوند؛ انسان باید توجه داشته باشد که هیچ چیزی مثل گناه، انسان را به ورطه ضلالت نمی کشاند.

*احترام به والدین رمز توفیقات عالیه

وی  در ادامه با تاکید بر احترام ویژه به والدین توسط طلاب اظهارداشت: بسیاری از علمای بزرگ شیعه رمز توفیقات عالی خود را دلجویی و احترام خاص به والدین ذکر کرده اند و طلاب نیز نباید از هیچ تلاشی در جهت جلب رضایت والدین فروگذار کنند، زیرا احترام به والدین عمر انسان را پربرکت می کند.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان خاطرنشان کرد: صفت خشیت در برابر خداوند دارای آثار فراوانی است؛ خشیت را نباید با ترس مترادف دانست بلکه خشیت یعنی لذت بردن از جلال و جبروت الهی؛ افرادی که این صفت را دارا هستند در برابر جلال و عظمت الهی سر خم می کنند و از این ترس از شکوه الهی نیز لذت می برند؛ اهل دل می دانند که ترس از خدا، شادی و سرور وصف ناپذیری در دل مومنان ایجاد می کند.

وی گفت: انسان با فضیلت، همواره خود را در محضر الهی تصور می کند و احاطه و تسلط قدرت الهی را در همه آفاق نظاره می کند؛ امید و ایمان به ذات احدیت به زندگی و قلب و او نورانیت می بخشد و چنین شخصی با تحصیل علم، هر لحظه به قرب الهی نزدیک تر می شود.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی شاهرودی، طلبگی را رسالتی عظیم توصیف کرد و افزود: یک طلبه علاوه بر تحصیل علم و مجهز شدن به سلاح تقوا، می بایست زمان شناسی بصیر باشد؛ عمل گرا بودن طلاب یکی از مهم ترین رسالت های آنان برای افزایش تاثیرگذاری در میان مردم است، زیرا عمل یک طلبه نقشی مهم در پذیرش سخنان و خطابه های وی دارد.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان با ذکر این مطلب که وجهه اجتماعی اسلام، پس از انقلاب اسلامی در ایران، متبلور شد، عنوان کرد: اسلام در میان مردم و جامعه ایران، در مسایل فردی خلاصه می شد و دین، وجهه ای فردی داشت، ولی پس از پیروزی شکوه مند انقلاب اسلامی و تاسیس نظام مقدس جمهوری اسلامی، کارکردهای دین در عرصه جامعه نیز متبلور شد و به نمونه والگویی بی بدیل در مردم سالاری دینی در میان ملت های مسلمان تبدیل شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha